"7+5=12 Τυχαίο; Δε νομίζουμε!"

16/12/2010 - 21:31 Τελευταία τροποποίηση στις 16/12/2010 - 21:57

Επίσημα τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος Κλεάνθης Μανιάτης, αναφορικά με τα όσα διαδραμτίστηκαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Όλυμπο και την ένσταση που κατέθεσε η ομάδα της Αγιάσου για τη συμμετοχή του Γιώργου Μαλακού στο ματς.

Αναφερόμενοι λοιπόν αποκλειστικά στους ανθρώπους του Ολύμπου Αγιάσου, οι διοικούντες την ομάδα της Αγίας Μαρίνας τονίζουν τα εξής:

"Εμείς στον Ατρόμητο από τη λήξη του αγώνα του Σαββάτου 11-12-2010 με τον Όλυμπο Αγιάσου και μετά, εκτός από μία δήλωση του προέδρου του Συλλόγου μας, απλά παρακολουθούμε τις συνεντεύξεις (προπονητή, ποδοσφαιριστή Α. Λαλλά, Προέδρου) αμέσως μετά τον μεταξύ μας αγώνα και τις δηλώσεις (Γεν. Αρχηγού, μερίδας ποδοσφαιριστών) στον ηλεκτρονικό τύπο και ξανά διορθωτική δήλωση (άλλης μερίδας ποδοσφαιριστών, προπονητή και Προέδρου) στον ηλεκτρονικό τύπο.
Σε όλα τα παραπάνω έχουμε να δηλώσουμε ότι:
Kύριοι του Ολύμπου, βρίσκεστε σε σύγχυση ακόμα και τρεις μέρες μετά τον αγώνα. Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν να την ξεπεράσετε, σας λέμε ότι η ένσταση είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας. Εμείς πράξαμε λάθος και με βάση τον ΚΑΠ πρέπει να τιμωρηθούμε για μια ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ και όχι παρανομία. Ένα λάθος μας (για το οποίο είμαστε υπεύθυνοι όλοι μας, Διοίκηση, προπονητής και αρχηγός ομάδας) κόστισε περισσότερο από όλους μας στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν χάρηκαν τη μεγάλη επιτυχία που οι ίδιοι σημείωσαν μέσα στο γήπεδο και όχι για τους τρεις (3) βαθμούς που θα χαθούν από τον πίνακα της βαθμολογίας. Δηλώνουμε ευθέως ότι δεν είναι σκοπός για το Σύλλογό μας η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Σκοπός μας ήταν από την αρχή της χρονιάς η παρουσίαση εντός των γηπέδων μιας καλής και ανταγωνιστικής ομάδας και τίποτα παραπάνω. Οι συγκυρίες δεν επιτρέπουν παραπάνω όνειρα για μας. Πλην όμως, επειδή ομάδα είναι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής, σε καμιά περίπτωση δεν θα τους προτρέψει κανείς να χάσουν αγώνα από τα αποδυτήρια. Γι’ αυτό λοιπόν και τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο και πέτυχαν αυτή τη μεγάλη σε διάσταση νίκη, που δεν ήταν και η μόνη εις βάρος σας μέσα στην ίδια ποδοσφαιρική σεζόν. Το αν πράξατε καλώς και καταθέσατε ένσταση δεν θα σας το πούμε εμείς, ακούστε όμως τι λέει ο φίλαθλος κόσμος.
Η πράξη σας αυτή δείχνει ότι μέλημά σας είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος με κάθε θεμιτό μέσο, πράγμα που εμείς σας το ευχόμαστε, αφού σε λίγο καιρό θα έχετε ένα ολοκληρωμένο σύγχρονο γήπεδο και ένα χωριό φιλάθλους «πίσω σας».
Για μας ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και μέλημά μας είναι πάνω από όλα η ευγενής άμιλλα και οι αγώνες να κερδίζονται μέσα στα γήπεδα.
Αν εν τέλει θέλετε την άποψή μας για την ένσταση που καταθέσατε, σας λέμε, 7 + 5 = 12 τυχαίο??? Δεν νομίζουμε!!!!!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey